Expositie

In de ruime entree is er ruimte om te exposeren. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Els Baas.

In september en oktober zijn er foto’s te zien van Rick Dekker.

“Als fotograaf probeer je de wereld op de foto te zetten zoals jij die het mooist vindt. Ikzelf vind het prachtig om in mijn foto’s de kleurige kanten van de aarde te laten zien. Daarom heb ik mijn kleurrijkste foto’s hier opgehangen.
Ik ben Rick Dekker, gepassioneerd fotograaf en student in het zonnige Delft. Mijn focus ligt vooral op natuur- en landschapsfotografie en ik doe ook regelmatig fotoshoots en bruiloften. Ik vind het prachtig om nieuwe plekken te ontdekken en terug te komen met mooie herinneringen en gave foto’s. Maar ook in Zeeland valt er al veel te verkennen, want alle foto’s bij deze expositie zijn er gemaakt. Bij shoots van mensen probeer ik altijd om mensen op een spontane manier op de foto te zetten en iets neer te zetten waar ze met plezier op kunnen terugkijken.
Ik maak al ongeveer 7 jaar foto’s. Wat begon als een activiteit tegen de verveling is uiteindelijk uitgegroeid tot een klein bedrijfje. Het is mooi om te zien dat mijn foto’s zich in de loop van de jaren ook ontwikkeld hebben en elke keer dat ik foto’s maak leer ik wel weer iets nieuws.

De foto’s van deze expositie zijn te koop. Als u interesse heeft, kunt u mij mailen of bellen en kunnen we de prijs bespreken”.

Telefoon: 06 23548955.