Informatie 2018

Informatie 2018

Nieuwsbrief #2 Mont Ventoux 2018!

Lees snel deze tweede nieuwsbrief, zo kun je op de hoogte blijven van alle actualiteiten en weetjes omtrent het Mont Ventoux project.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Fietsclinic Henk Lubberding zaterdag 28 november.

Iedereen kan fietsen, maar kun je ook racefietsen? Henk Lubberding vertelt hoe je zo veilig mogelijk kunt fietsen op de racefiets (individueel of in een peloton). Na een theoretische uitleg over oa. hoe je het beste op een veilige manier kunt trainen (zonder overbelasting), hoe je veilig in een peloton kunt rijden (“onbeleefd praten”), hoe je veilig een bocht neemt of een noodstop maakt (“remmen en trappen, druk houden op je pedalen”) was er tijd voor praktijk. Slalommen om pionnen, rondjes draaien, op- en afstappen! Kortom een heel leerzame dag voor de beginnende fietser maar ook zeker voor de ervaren wielrenner. Bekijk hier een korte impressie van deze leerzame clinic.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Nieuwsbrief Mont Ventoux 2018!

Lees snel de eerste nieuwsbrief, zo kun je op de hoogte blijven van alle actualiteiten en weetjes omtrent het Mont Ventoux project.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Mont Ventoux 2018 van start!

Wat geweldig! Door de grote belangstelling zijn allebei de Mont Ventoux 2018 reizen VOL!

Vanaf 4 september zijn alle deelnemers gestart met trainen onder begeleiding van hun coaches. Het belooft weer een mooi traject te worden.

Wij wensen alle deelnemers alvast veel succes en plezier met alle voorbereidingen op deze geweldige uitdaging!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Driemaal is scheepsrecht! Mont Ventoux 2018 is een feit!

Na de twee succesvolle reizen in 2016 en 2017 organiseert FysioFitness De Driehoek in juni 2018 wederom een sportreis naar De Kale berg, de Mont Ventoux!

Schrijf je nu in voor deze 5 daagse reis van 13 t/m 17 juni 2018! Vul het intakeformulier en het inschrijfformulier in en lever deze in bij de fitnessbalie!