Expositie

Expositie

In onze ruime entrée is er een mogelijkheid om te exposeren (aan de wanden en in vitrines). Als u hier gebruik van wilt maken kunt u contact opnemen met Els Baas.

Deze keer een mooie expositie van Riet Sturm.

“Mijn naam is Riet Sturm – van Schaik, ik ben beeldend kunstenaar en woon in Veere (Zanddijk). Ik vind het leuk dat ik een gedeelte van mijn werk kan laten zien bij FysioFitness De Driehoek. Heel veel kijk plezier.

Schilderen loopt als een rode draad door mijn leven, later kwamen daar andere creatieve uitingen bij. De natuur en de mens zijn voor mij altijd weer inspirerende onderwerpen en daarbij houd ik van het gebruikte, het onvolmaakte. Bij sommige onderwerpen maak ik ook objecten van keramiek en dingen die zomaar op straat liggen. Ik hoop met het onderwerp  “kapsels van roggeneieren” te laten zien wat ik bedoel.

Ook wil ik iets laten zien wat ik samen met Ankie Kienhuis gestart ben, nl. urnen van keramiek als Kunstobject. De objecten zijn bedoeld voor binnen en het zijn unica.”

Kijk voor meer informatie op www.kunstinzicht.nl. Interesse om iets te kopen van Riet, bel (0118 216676) of mail dan gerust met haar.