Team Fitness

Willy de Nooijer / fitnessinstructeur en looptrainer

Biografie

Ik ben mede-eigenaar van FysioFitness De Driehoek. Mijn missie is mensen in beweging zetten, zodat hun fysieke en mentale gezondheid verbetert. In onze prachtige oefenzaal geef ik fitnesstraining. Daarnaast geef ik spinning- en stridinglessen. Ik vind het belangrijk dat iedereen bij ons terecht kan voor advies en begeleiding op maat. Een open en goede sfeer in ons bedrijf vind ik een vereiste: met veel plezier draag ik hieraan bij.

Want: als u er voor gaat, ga ik er ook voor.

Voor een afspraak kunt u bellen of mailen.

Lianne de Nooijer / fitnessinstructeur en sportmasseuse

Biografie

Mijn naam is Lianne de Nooijer, 30 jaren jong. Wat is er mooier dan van je hobby je beroep maken? Mij is dat gelukt en ik vind het elke dag weer te gek! Sinds de opening in 2008 ben ik werkzaam bij FysioFitness De Driehoek. In de prachtige fitnesszaal en in De Loods is het fantastisch om mensen te laten bewegen. Door middel van functionele training, dwz. met het eigen gewicht in combinatie met losse materialen, mensen laten voelen en ervaren hoe je op het eigen niveau spiergroepen maximaal kunt trainen. Oftewel de uitdaging aangaan met jezelf. Durven, ervaren en voelen zijn de elementen van functioneel trainen. Verder verzorg ik ook spinning, striding, functioneel trainingslessen en sportmassage.

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens binnen bij De Driehoek.

Voor vragen kunt u bellen of mailen.

Hier vindt u mijn cv.

Eli de Bruin / fitnessinstructeur

Biografie

Ik ben Eli de Bruin en kom uit Veere. In september 2010 ben ik afgestudeerd aan het Cios in Goes als bewegingsagoog, fitnessinstructeur en zwemleider bewegingsdeskundige niveau 4+. Bij FysioFitness De Driehoek wil ik u zo goed mogelijk begeleiden. Ik doe dit door het maken van schema’s die afgestemd zijn op uw doelstellingen en door u te helpen met het behalen daarvan. Daarnaast geef ik ook bootcamp trainingen, functioneel trainingslessen, striding- en spinninglessen. Ook begeleid ik mensen met diabetes en niet-aangeboren hersenletsel en kunt u bij mij terecht voor personal training. Ik kan het iedereen aanbevelen om te gaan fitnessen. Als u het regelmatig doet, merkt u al gauw dat het een positief effect heeft op u welzijn.

Voor een afspraak kunt u bellen of mailen.

Hier vindt u mijn cv.

Jorden Louwerse / fitnessinstructeur en sportmasseur

Biografie

Mijn naam is Jorden Louwerse, 23 jaar oud en ik woon in Vrouwenpolder. Ik ben een fanatieke voetballer en fitnesser. In juni 2011 ben ik afgestudeerd aan het CIOS in Goes als bewegingsagoog. Na mijn afstudeerstage  in de gevangenis in Middelburg heb ik daar nog drie jaar gewerkt als sportinstructeur. Sinds november 2013 ben ik werkzaam bij FysioFitness De Driehoek en dat bevalt super! Ik vind het geweldig om van mijn hobby mijn werk te kunnen maken. Tot ziens bij De Driehoek!

Voor een afspraak kunt u bellen of mailen.

Hier vindt u mijn cv.

Miranda Adriaanse / fitnessinstructeur

Biografie

Ik ben Miranda Adriaanse en woon in Zoutelande. Sporten is mij met de paplepel ingegeven: lange tijd heb ik gehandbald. Sporten betekent voor mij: gezond met je lichaam bezig zijn en elke keer weer het ontspannende en gezellige moment hiervan ervaren! Deze ervaring wil ik ook graag delen met andere mensen. Mensen motiveren en enthousiast maken vind ik dan ook super gaaf. Naast mijn werk in de fitnesszaal geef ik ook les in De Loods (bodyworkout (pump), FT en striding).

Ik hoop je snel een keer te zien in de fitnesszaal of in De Loods. Heb je vragen dan hoor ik het graag van je.

Voor een afspraak kunt u mij bellen of mailen.

Hier vindt u mijn cv

David van der Sterren / fitnessinstructeur

Biografie

Aangenaam, ik ben David van der Sterren, geboren en getogen in Goes en sinds enkele jaren woon ik met veel plezier in Arnemuiden. Sinds het afronden van mijn opleidingen Healthmanager, en Sportmanagement werk ik vol passie en enthousiasme in de fitnessbranche en vanaf september 2015 ben ik werkzaam bij FysioFitness De Driehoek.

Naast mijn werk als (groepsles) instructeur geef ik ook personal trainingen en voeding – en leefstijlcoaching. Als personal trainer geef ik 1-op-1 begeleiding en training gericht op de persoonlijke doelstellingen van de klant. Met andere woorden: ‘maximale aandacht voor maximaal resultaat’. Als voeding & leefstijlcoach help ik je een gezonde leefstijl te realiseren en te behouden. De gebieden voeding, beweging en ontspanning staan hierbij centraal.

Ik ben ervan overtuigd dat regelmatig bewegen energie geeft, zorgt voor een mentale boost en het lichaam in balans brengt.  Regelmatig sporten is de beste manier om te werken aan een sterk en gezond lichaam. Bij FysioFitness De Driehoek doe je dit onder deskundige begeleiding van professionele en gepassioneerde instructeurs.

Voor een afspraak kunt u mij bellen of mailen.

Hier vindt u mijn cv.

Alex Jobse / fitnessinstructeur

Biografie

Mijn naam is Alex Jobse en ik ben woonachtig in Grijpskerke. Al mijn hele leven heb ik de passie voor sporten. Zo beoefen ik verschillende balsporten waaronder squash, voetbal, tennis. Ik fitness graag om mijzelf sterker te maken om te kunnen blijven sporten. Sporten betekent voor mij dat je jezelf kan uiten op een andere manier dan dat je in het dagelijks leven doet. Zo zie je soms de stilste mensen uitgroeien tot de fanatiekste die met iedereen bezig zijn. Daarnaast is het een goede bezigheid om mentaal en fysiek fit te blijven en daar hoop ik iedereen die bij De Driehoek komt fitnessen bij te helpen. Wilt u persoonlijk begeleid worden, aan de hand van een schema of creëert u uw eigen programma onder de begeleiding van De Driehoek: het kan allemaal. Daarvoor zie ik u graag bij De Driehoek. Tot dan!

Hier vindt u mijn cv.