Informatie 2016

ERVARINGEN MONT VENTOUX 2016

In aanloop naar Mont Ventoux 2017 hebben een aantal deelnemers van de reis in 2016 hun ervaringen op papier gezet.

Willem den Herder moet dan aan Gerard Cox denken. Op Omroep Zeeland konden we Joke Daalman live horen en ze wilde deze woorden graag kwijt op papier. Ook Maringe Vogel wil haar ervaringen met ons delen: ‘je doel bepaalt je weg’! Huub van der Lubbe inspireerde Alwin Don 2.0 op weg naar de top! En danJoop en Trudi, die zich sterker voelen na de beklimming van de Kale berg……  Wat een prachtige verhalen.

Daarnaast hebben we ook een filmpje gemaakt met daarin geweldige beelden van de Mont Ventoux reis die in juni 2016 heeft plaatsgevonden, bekijk deze hier!

Namens het Mont Ventoux team 2016 hartelijk dank dat jullie de mooie herinneringen met ons willen delen!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

PZC

Ook de PZC kwam langs om onze activiteiten te aanschouwen. Een artikel is er aan gewijd, met tevens bewegende beelden.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Omroep Zeeland

Bekijk de mooie reportage van Ine Lorier op Omroep Zeeland.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Informatie avond

Dinsdag 12 april is er een informatie avond geweest in De Loods. Jan van der Eijk (eigenaar Tweewielerspecialist) heeft een aantal basiszaken uitgelegd over racefietsen (verzet, schakelen, kleding, dalen enz.)Joop Vreugdenhil van Zeebra tours gaf informatie over de reis. Ook de dagindeling aldaar en wat nu mee te nemen in de bidon op D-Day werd besproken.

En als verrassing een gedicht van Huub vd Lubbe, voorgedragen door Ronnie Krocke.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Trainingsprogramma’s per maand

In deze bijlage staan alle activiteiten en trainingen voor de maand maart op een rij. Er is van alles te doen, dus maak er gebruik van.

Het schema voor april is ook al bekend.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Trainingsdag in Limburg

Dit jaar zullen we de uitdaging aan gaan en onze persoonlijke doelen behalen. We zijn al over de helft met onze trainingen en voor je het weet is het juni. Zaterdag 23 april organiseert het Mont Ventoux team een trainingsdag in Limburg. We gaan dan naar het Amstel Gold Race Xperience.
De fietsers kunnen kiezen uit twee routes (113 of 79 km) op het parcours van de Nederlandse klassieker De Amstel Gold Race en de wandelaars gaan een prachtige wandeling maken in de Limburgse heuvels.

Er hebben zich al 60 sporters aangemeld, dus we gaan er een geweldige trainingsdag van maken.

Voor meer informatie kun je terecht bij Dennis .

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Informatie start Mont Ventoux 2016

FysioFitness De Driehoek organiseert in juni 2016 een tocht met beklimming (wandelend, hardlopend of op de fiets) van de Mont Ventoux. Uw coach begeleidt u negen maanden op weg naar de top.

Woensdag 19 augustus 2015 is er een informatie avond geweest bezocht door 70 (!) enthousiaste bezoekers. In de powerpointpresentatie vindt u de benodigde informatie.

We hebben alles voor u nog eens op een rij gezet in een document.

De voorwaarden van de reisverzekering kunt u hier nalezen.

 

Nieuws Mont Ventoux 2016

Gepost door op mei 18, 2016 in Mont Ventoux, Nieuws

Nieuws Mont Ventoux 2016

De vierde nieuwsbrief kunt u hier vinden. Hierin de actuele wetenswaardigheden en nieuwtjes met betrekking tot het project Mont Ventoux 2016. Bekijk op Omroep Zeeland de enthousiaste reportage van Ine Lorier. De PZC (met video / artikel) besteedt de week voorafgaand aan onze reis naar de Mont Ventoux aandacht aan ons...

Lees verder

Mont Ventoux 2016

Gepost door op jul 30, 2015 in Mont Ventoux, Nieuws

Mont Ventoux 2016

FysioFitness De Driehoek organiseert in juni 2016 een tocht met beklimming (wandelend of op de fiets) van de Mont Ventoux. Uw coach begeleidt u negen maanden op weg naar de top. Woensdag 19 augustus 2015 is er een informatie avond geweest. Kijk verder voor meer informatie.

Lees verder