Team Fysiotherapie

Els Baas –  fysiotherapeute

Biografie

Sinds 1985 ben ik werkzaam als fysiotherapeute. Allereerst in het verpleeghuis (toen nog) Der Boede. Het feit dat de mens altijd trainbaar is op wat voor niveau dan ook werd me daar duidelijk. Na vijf jaar besloot ik als zelfstandig fysiotherapeute te gaan werken. Met name in de beginjaren stond sport centraal. Veel ervaring heb ik opgedaan met preventie en met het begeleiden van patiënten met sportblessures. In de loop van de jaren kreeg ik steeds meer interesse in de relatie lichaam en geest. Daarom heb ik de cursus NLP gevolgd waarbij de communicatie tussen mensen onderling en de communicatie met jezelf centraal staan. Om nog meer kennis op te doen over het functioneren van het menselijk lichaam heb ik vier jaar osteopathie gestudeerd. Het zelfgenezend vermogen van de mens speelt hierbij een grote rol. Hierbij maak ik ook gebruik van dry needling.

Op deze manier wil ik mensen begeleiden en coachen om weer zo optimaal mogelijk te kunnen functioneren.

Voor een afspraak kunt u bellen of mailen.

Hier vindt u mijn cv.

Ben Neve – fysiotherapeut

Biografie

Mijn naam is Ben Neve en ik ben sinds 1984 fysiotherapeut. Vanaf het begin is actieve oefentherapie altijd een belangrijk onderdeel geweest van mijn manier van werken. Naast het werken met verstandelijk gehandicapten, wat ik dertien jaar heb gedaan, heb ik ook altijd veel sporters behandeld en begeleid.De laatste zestien jaar heb ik als zelfstandig fysiotherapeut gewerkt in Koudekerke en Serooskerke. Sinds 2008 ben ik samen met Willy de Nooijer en Els Baas eigenaar van dit prachtige bedrijf, dat een welkome aanvulling is voor de gemeente Veere en de afgelopen jaren heel wat mensen heeft aangezet tot meer bewegen. De mensen die bij ons komen worden deskundig begeleid en gestimuleerd om door actief te oefenen weer grip te krijgen op hun leven of om gewoon lekker te bewegen. Dit alles gebeurt op een plezierige en rustige manier.

Mijn motto: “Geniet van elk fijn moment van de dag, zolang het kan en mag!”

Voor een afspraak kunt u bellen of mailen.

Hier vindt u mijn cv

Anne van Keulen – Meeuwsen – fysiotherapeute / manueeltherapie

Biografie

Ik ben Anne van Keulen, in juni 2010 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute aan de hogeschool AVANS te Breda. Sinds 1 juli 2010 ben ik met veel plezier werkzaam bij FysioFitness De Driehoek. Hier werk ik graag samen met de mensen aan hun herstel. Ik vind het mooi om eerst in de behandelkamer alle voorwaarden te scheppen en later de combinatie te maken met oefentherapie in onze prachtige oefenzaal. Sinds 2013 ben ik de opleiding manueel therapie volgens Maitland gestart, deze hoop ik in juni 2016 af te ronden. Ik vind het leuk om mijn kennis steeds te verbreden en daarmee steeds op een andere manier naar de klachten van mijn patiënten te kijken. Dit houdt mijn vak interessant en afwisselend.

Voor een afspraak kunt u bellen of mailen.

Hier vindt u mijn cv.

Frank Smit – fysiotherapeut / manueeltherapie

Biografie

Mijn naam is Frank Smit.  Na mijn afstuderen op de opleiding fysiotherapie in Breda in 2010, ben ik met veel plezier gaan werken bij FysioFitness De Driehoek. Wat mij trekt in de fysiotherapie is het sociale contact met de patiënt, laten zien dat de patiënt zelf invloed heeft op de klachten en dat ik hierbij de handvatten tot herstel aan kan reiken. Leuk is vooral bij De Driehoek de diversiteit in klachten. Ook vind ik het uitdagend sporters te begeleiden bij hun revalidatie. Ik geef er de voorkeur aan om de voorwaarden tot herstel te creëren in de behandelkamer en daarna de functionele handelingen en activiteiten te trainen in de ruime oefenzaal. Ik hoop dat ik op deze manier mensen kan ondersteunen om terug te keren op het gewenste niveau. Sinds juni 2016 ben ik afgestudeerd op de opleiding manuele therapie volgens het Maitland concept. Verder ben ik gespecialiseerd in dry needling en het begeleiden van mensen met “etalagebenen”. Ook ben ik sinds zes jaar verzorger bij VV Oostkapelle, waar ik dit jaar voornamelijk de heren begeleid op de wedstrijddag.

Voor een afspraak kunt u bellen of mailen.

Hier vindt u mijn cv.

Evelien Kerkhof –  fysiotherapeute

Biografie

Mijn naam is Evelien Kerkhof en ik ben sinds 2012 afgestudeerd als fysiotherapeute aan de hogeschool van Amsterdam. Tijdens mijn werk in het ziekenhuis ondervond ik dat zelfs de meest laag belastbare mensen baat kunnen hebben bij een fysiotherapeutische behandeling. De diversiteit aan belastbaarheidsniveaus is wat mij zeer aanspreekt in dit vak. Een actieve benadering staat tijdens mijn behandelingen altijd centraal. Doelgericht revalideren met persoonlijke aandacht en op een plezierige manier. Sinds begin 2017 maak ik onderdeel uit van het Schoudernetwerk Zeeland. Ik maak ook gebruik van dry needling technieken. In de toekomst wil ik mij verder specialiseren zonder mijn brede kijk  in dit prachtige vak te verliezen.

Voor een afspraak kunt u bellen of mailen.

Hier vindt u mijn cv.