Inloopmiddag voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)

Laat uw brein niet zitten en zet je in beweging!

De ‘Edwin van der Sar Foundation’ organiseert donderdag 12 oktober a.s. van 14:00 – 17:00 uur samen met NL Actief en FysioFitness De Driehoek, een inloopmiddag voor mensen met NAH.

FysioFitness De Driehoek te Serooskerke (W) doet hier als enige in Zeeland aan mee. Tijdens de inloopmiddag kunnen mensen met NAH op een gemoedelijke manier kennis maken met de daarvoor opgeleide bewegingsdeskundige NAH en de werkwijze die wordt toegepast.

Kom langs voor een vrijblijvende kennismaking met het centrum en de Bewegingsdeskundige NAH, of bel met het centrum voor het maken van uw persoonlijke afspraak. Inschrijven voor de NAH-inloopmiddag is niet verplicht en aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jorden Louwerse of Eli de Bruin. Of bel 0118-591334.

Kijk voor meer informatie over bewegen met NAH op www.meet-me-at-the-gym.nl of www.edwinvandersarfoundation.nl.